Digital Storytelling (online video volgens concept voor bedrijven)

Dat is momenteel de manier om de doelgroep te bereiken.
De ideale combinatie van social media en online video, waarmee met regelmaat met de doelgroep wordt gecommuniceerd via internetfilm. Het op een slimme manier inzetten van de social media zorgt er voor dat het bereik van de doelgroep zo groot mogelijk is.
Om dit te bereiken is een concept noodzakelijk, een plan wat aangeeft op welke wijze je de doelgroep wil bereiken en hoe je op de meest efficiente wijze de content (online video) produceert.

Hierbij hebben de bedrijven Remy Steijger Digital Marketing en VidiNova Productions elkaar gevonden om het product Digital Storytelling aan te bieden bij bedrijven.

Ter illustratie een voorbeeld van een "verhaaltje" dat in beeld is gebracht.
Eén van de vele die binnen het concept zijn gemaakt voor Colour Your Life, een campagne van Plant Publicity Holland uit Boskoop.
(Zie ook de Home page.)

Social Media en uw onderneming 

Remy Steijger van Remy Steijger Digital Marketing heeft veel ervaring met dit nieuwe fenomeen. Door mijn ervaring op het gebied van ‘online video’ daaraan te koppelen, krijgen we ‘Digital Storytelling’. De social media zijn een must voor het moderne bedrijfsleven. Wij maken graag online video voor uw onderneming en adviseren u over hoe de nieuwe media een belangrijke rol kunnen spelen binnen uw bedrijf in combinatie met film. Neem voor meer informatie over deze nieuwe platformen vrijblijvend contact op met Remy Steijger.