VIMOplus neemt de uitdaging aan!

* * *

VIMOplus neemt de uitdaging aan!

Onder de naam VIMOplus start de samenwerking tussen BDS Media Projecten en VidiNova Productions.
Vandaag is officieel besloten om de handen ineen te slaan en de uitdaging aan te gaan om het Nederlands Cultureel Erfgoed in beeld te brengen op een apart manier en volgens een uniek concept.

Machiel Amorison, van BDS Media: “Dit samenwerkingsproject is voor ons beiden aan alle kanten uniek. Dec manier waarop wij alles in beeld gaan brengen, het unieke VIMOplus-concept, de samenwerking van betrokken partijen, … Omdat wij allen het nederlands cultureel erfgoed een warm hart toedragen is deze samenwerkingsvorm een unieke gelegenheid om ondanks het zware weer waarin het cultuurswezen verkeert.”
Edu de Rijck: “Ik zie het helemaal zitten om te gaan samenwerken. Het lijkt mij erg leuk om onze expertises samen te voegen. Machiel heeft veel ervaring en heeft ooit de DVD “In de voetsporen van Frans Hals” gemaakt en op een heel fraaie manier.”

Voor meer informatie, ga naar de website van VIMOplus !

Voor meer informatie, ga naar de website van Digital Storytelling.

Of lees op de website van Remy Steijger Digital Marketing wat hij heeft te vertellen over zijn bedrijf.