Column

***

VidiNova, het Nieuwe zien

Het werd hoog tijd om de website een facelift te geven.
Het woord video heeft de laatste jaren een veel ruimere betekenis gekregen dan voorheen. Nu is het zo ver dat video een breder podium inneemt. Vooral door Youtube is duidelijk geworden dat internet een platform biedt om films te vertonen voor amusement, maar ook voor communicatie tussen bedrijven en doelgroep. Ook bij particulieren zien we steeds meer de behoefte om belangrijke momenten te laten vastleggen als herinnering.

VidiNova, het “Nieuwe Zien”, verkende deze gebieden al een tijd na verloop van tijd werd duidelijk waar VidiNova zich hoofdzakelijk op moet gaan richten. Ik zag grote mogelijkheden op het gebied van uitvaart en internetfilm voor bedrijven. Bleek later dat samenwerking de manier is om de krachten te bundelen en het aanbod aan diensten uit te breiden, wat ook weer heeft geleid tot interessante ontwikkelingen.
We zijn weer een grote stap verder met deze nieuwe site met vaste rubrieken als Column, Nieuws en Gevonden op Youtube.
Ik hoop dat de website genoeg uitnodigend is om deze met regelmaat te bezoeken.

Edu de Rijck van der Gracht
VidiNova Productions